Zobacz pełną wersję : Podgląd zdjęc - mrugające na czarno punkty.
Witam,
od pewnego czasu mam na podglądzie zdjęc migające czarne punkty. Najlepsze jest to, że na każdym zdjęciu w innym miejscu. Są to takie plamki. Mam gwarancję.
Poza tym, znajoma porysowała mi ekran, mam 3 rysy. Czy jest tro według was duża wada?
instrukcja obsługi się kłania to miejsca gdzie zdjecie jest przeswietlone
Poza tym, znajoma porysowała mi ekran, mam 3 rysy. Czy jest tro według was duża wada?
Pytasz o znajomą ?
A tak na serio to dałeś komuś potrzymać aparat? Ja bym ją do sądu podał
Rafal1977
02-06-2009, 21:05
Masz włączone ''migacze''. Tak jak miki_mm zauważył, aparat pokazuje prześwietlone miejsca, w Ty masz zdecydować, czy tak ma być, czy chcesz poprawić.
A co rys, to trochę nie wiem, co napisać. Rysy rysom nie równe. Jak nie zakrywają Ci za dużo ekranu, to bym się za bardzo nie przejmował.
Witam,
od pewnego czasu mam na podglądzie zdjęc migające czarne punkty. Najlepsze jest to, że na każdym zdjęciu w innym miejscu. Są to takie plamki. Mam gwarancję.
Te plamki to masz od zawsze, tylko teraz zrobiłeś zdjęcie prześwietlone i dlatego aparat informuje Cię, że są, i w którym miejscu.
Ja również polecam instrukcję. Ciekawa książka :)
Sorki, nie wiedziałem. Dzięki za pomoc i sory za szerzenie OT. :(
A na rysy to chyba pasta do zębów pomoże (przynajmniej kiedyś na różne szkiełka pomagała) ;)
kronos28
03-06-2009, 09:33
błagam ludzie - instrukcja obsługi nie jest wkurzonym pitbulem i nie gryzie....
zamykam