Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kwadracik z Racławic
Witam,
Złota godzinka przed zachodem i buszowanie w polach ;) okolice Racławic, małopolska. Zapraszam:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img39.imageshack.us/my.php?image=dsc0062malekwadrat3.jpg)
Pozdrawiam
Miejscami tylko trochę za ciemny dół ale poza tym świetne zdjęcie. Super wzorki i rewelacyjne niebo.
borregaard
30-05-2009, 12:23
Ładne swiatła,cienie,kolor...Podoba się.:-D
Też jestem za! rozjaśniłbym ok 0,5 EV
bardzo fajnie, plastycznie wręcz
malasana
30-05-2009, 12:34
Bardzo dobry kadr. Drobna uwaga - miejscami bym rozjasnil pola, zeby bylo troche jasniej ogolnie.
Dzięki!
Co do rozjaśniania, to chciałem aby było wyraźnie widać gdzie jeszcze pada światło, a gdzie jest już cień. Po rozjaśnieniu boję się, że straci na plastyczności, więc na to się nie dam namówić ;) chyba, że mój monitor kłamie... ale tego na razie nie jestem w stanie sprawdzić ;)
Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam.
wojtek6308
30-05-2009, 12:51
No Patryk, ślicznie to wyszło :-D bardzo mnie się podoba.
Jest świetnie, ale rozjaśnić trzeba koniecznie.
Bardzo dobra fotografia
Al Koholik
30-05-2009, 13:11
Fajnie jest. Może ciut za ciemno ale za to kadr i światełko super.
Marcin T
30-05-2009, 13:25
Bardzo dobry kadr z tych puzzli ;)
O minimalnym rozjaśnieniu dywanu już wspomniano ;)
Doskonała miejscówka, gdybym tam mieszkał odwiedzałbym tak często jak to tylko możliwe. Sugeruję tylko, że jedna tak dobra fotografia powinna zaowocować całym cyklem. Zachęcam bo wiedzę, że z połączenia miejscówki i fotografa może wyjść piękna seria.
niebo rewelka , te dwa dzrewka na tle nieba wygladaja bardzo uroczo , ładne swiatelko ......
..... wiem ,wiem nie rozjasnisz ale jak bedziemy ladnie prosci to moze sie skusisz :razz::razz:
Doskonała miejscówka, gdybym tam mieszkał odwiedzałbym tak często jak to tylko możliwe. Sugeruję tylko, że jedna tak dobra fotografia powinna zaowocować całym cyklem. Zachęcam bo wiedzę, że z połączenia miejscówki i fotografa może wyjść piękna seria.
Hehe, dzięki wielkie. To moje najnowsze znalezisko, więc pewnie jeszcze tam wrócę (choć 20km w jedną stronę muszę jechać, a zmotoryzowany póki co nie jestem...) ;)
Z tej sesji też się jeszcze coś pewnie wygrzebię.
Dzięki za miłe słowo wszystkim ;)
Ładne światło w przyjemnym kadrze ;)
Miejscami tylko trochę za ciemny dół ale poza tym świetne zdjęcie. Super wzorki i rewelacyjne niebo.
ale te przyciemnienia stwarzają fajny klimat - bardzo fajna fotka, gratki :-D
Proac150
31-05-2009, 19:04
Światło, kadr, światło, widoczek, światło bardzo super
Piękna gra światła i kolorków no i widoczek przedni:-D