Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kto odgadnie gdzie...
to znalazłem:
http://fc07.deviantart.com/fs43/f/2009/148/0/c/0c4b79e61dbeb3a5ee50ea89d20b8ddc.jpg
A kto za Tobą trafi :mrgreen: Zawsze coś ciekawego wynajdziesz:)
Nie wiem gdzie... nie mam pojęcia... nie interesuje mnie... NIEEE :D
Dam Ci ignora... nie zniosę tego dłużej ...
Kapitalne.
kadr taki ze mozna tę fotkę umiejscowić praktycznie i na nizinach - nie zakładałbym się wcale ze to góry :-D
Wygląda jak Śnieżne Stawki w Karkonoszach :-D
Kulten - genialne zdjęcie.
.
borregaard
28-05-2009, 22:42
Proste,fajne,dobrze zrobione....ładne. :-D
Też stawiam na Karkonosze ;')
Fakt, Karkonosze, a bliżej ktoś da radę? :)
Swoją drogą nie przypuszczałem, że Wam to zdjęcie przypadnie aż tak do gustu, wręcz ociągałem się z jego wystawieniem.
Na pierwszy rzut oka pomyślałem, że to jakieś wyrobisko, kamieniołom albo coś w tym stylu. Po kilku następnych rzutach już nie jestem taki pewien, ale niech zostanie.
Fakt, Karkonosze, a bliżej ktoś da radę? :)
Jasne - przy schronisku Samotnia.
.
.
I o to wyłoniliśmy zwycięzcę :mrgreen:.
Nagrody niestety nie przewidziano :) .
Swoją drogą widziałem już milion zdjęć z Karkonoszy i tego stawu, ale takiego podejścia do tematu - nie zdarzyło się.
Wysoki poziom i nie tej wody w stawie bynajmniej.
Naprawdę cieszę się, że się podoba.
Dziękuję.
Bardzo sie podoba, kreatywny to Ty jestes!!!!!!!
irek6311
28-05-2009, 23:58
Ładna fotka :D
Bardzo fajna kompozycja i miłe dla oka B&W, podoba się :-)
Marcin T
29-05-2009, 09:51
Przepiękny, czysty obrazek. Na ścianę ideał.
malasana
29-05-2009, 15:51
Bardzo dobry kadr i ta kolorystyka. Takie zdjecia lubie najbardziej:) Gratulacje!
Że Samotnia, to pierwsza myśl jak zobaczyłem Twoją pracę i Twoje pytanie- ale szczerze powiem że nigdy takigo ujęcia tego miejsca nie widziałem-bardzo się podoba
.
Że Samotnia, to pierwsza myśl jak zobaczyłem Twoją pracę i Twoje pytanie- ale szczerze powiem że nigdy takigo ujęcia tego miejsca nie widziałem-bardzo się podoba
Dobra , dobra .... byłem pierwszy :-D:-D:-D
Tak Szuwar byłeś pierwszy
Karkonosze,..Mały Staw,..a precyzując ujście strumienia Lomnica,..jak dałem ciała to wstyd ,bo mam to prawie za oknem,...fota bardzo fajna,..Pozdrawiam.
dawidlawecki
29-05-2009, 22:06
ładnie to wyszło ;)
Może samotnia... fajne kamyczki na prawo
Doskonałe. Jakim cudem udało Ci się tak pięknie "usypać" dół kadru w nawiązaniu do "kształtu" nieba? Wspaniała symetria.
wojtek6308
30-05-2009, 10:39
Bardzo ładne :) i bardzo mnie się podoba.
Doskonałe. Jakim cudem udało Ci się tak pięknie "usypać" dół kadru w nawiązaniu do "kształtu" nieba? Wspaniała symetria.
Dzięki. Tak jakoś wyszło :) .
Polsar74
30-05-2009, 20:54
świetna praca - minimalizm jednak zwycięża praktycznie za każdym razem