Zobacz pełną wersję : Orlen Monster Jam [Chorzów - 30.05.2009]
Czy ktoś z Forum się wybiera na tą imprezę z aparatem?
Jak tak to do zobaczenia (będe w sektorze 14, klatka K/L). Wyglądam podobnie jak na avatartku (tylko dłuższe wąsiska teraz mam).
Czy ktoś z Forum się wybiera na tą imprezę z aparatem?
Jak tak to do zobaczenia (będe w sektorze 14, klatka K/L). Wyglądam podobnie jak na avatartku (tylko dłuższe wąsiska teraz mam).
Co zabierasz ze sobą ?
Pytam bo obawiam się że z lustrem nie wpuszczą i pozostanie jakaś idiotka ;-(
Wszystko co mam w stopce (oprócz Heliosa i lampy makro ;) ). Mam akredytację foto, więc nawet z teleskopa Vaclava Havla bym wszedł ;)
Jak coś to mogę trochę szkła wnieść w plecaku, bo dziennikarzy nie trzepią ;)
Nawet możemy napój o pojemności większej nić pół litra wnieść ;)
Wszystko co mam w stopce (oprócz Heliosa i lampy makro ;) ). Mam akredytację foto, więc nawet z teleskopa Vaclava Havla bym wszedł ;)
Jak coś to mogę trochę szkła wnieść w plecaku, bo dziennikarzy nie trzepią ;)
To będziemy w kontakcie :-) , muszę wieczorem sprawdzić jakie sektory mam.
cezarycezary
29-05-2009, 20:34
Skibek połówka wyystarczyyyyyy trzeba jeszcze jakieś zdjęcia przywiezć ;)
Ojj bedzie się działo
(http://www.youtube.com/watch?v=FwsuG8Qmmoo&feature=channel_page)
Skibek połówka wyystarczyyyyyy [/B]
... no a popitka, a zakąska? ;)
i już po ..... 1200 fotek cyknięte , a teraz spać
Paweł Kania
01-06-2009, 13:29
Też byłem, zobaczyłem i zawiodłem siem... Nawet połowa show nie była taka jak w reklamówkach/USA, a w porównaniu z RedBull X fighters, to jak by resorakami jeździli :P
Fajnie warczały te auta, ale za mała płyta do jeżdżenia była i wrażanie miałem jakoby się jakoś 'ograniczali' w tym co robili.
I tak IMO większe wrażenie na ludziach zrobił 20 min pokaz FMX w przerwie ;)
Apartu nie brałem, nas trzepali, kolesi przed nami nie.
Podział aparatów byl na zasadzie duży/mały z tego co przyczaiłem w kolejce.
Zobaczyć można było :)
Podział aparatów byl na zasadzie duży/mały z tego co przyczaiłem w kolejce.
A ja myślałem, że jak jedna hosstesa mówiła do drugiej (i jednocześnie pokazywała na mnie palcem), że "ten to ma dużego" to myślałem, że chodzi o co innego...
Kurcze, czyli to było faux-pas, że podszedłem do niej i powiedziałem "No, body mam uszczelnione", a potem się zorientowałem, że body to nie jes płaszczyk... A... Obuchowicz też był tak swoją drogą...
i już po ..... 1200 fotek cyknięte , a teraz spać
Tylko? To co ty? tylko na Pit Party byłeś? ;)
Ja miałem do slotu CFki wsadzoną przejściówkę CF-USB i podpięry dysk zewnętrzny 1TB i w połowie imprezy musiałem podpiąć drugi ;) a w JPGach tylko robiłem i to "S"-kach....
Tylko? To co ty? tylko na Pit Party byłeś? ;)
Ja miałem do slotu CFki wsadzoną przejściówkę CF-USB i podpięry dysk zewnętrzny 1TB i w połowie imprezy musiałem podpiąć drugi ;) a w JPGach tylko robiłem i to "S"-kach....
Skibek, mniej gadanie - więcej wstawiania! ;)
Pokaż nam te 3 foty, które Ci jakoś wyszły...
Skibek, mniej gadanie - więcej wstawiania! ;)
Pokaż nam te 3 foty, które Ci jakoś wyszły...
A po co mam wstawiać, skoro to jest forum, a nie galeria (a na forum się gada) ;) Fotki będe wstawiam na "zbiornik", bo tam ich miejsce.
3 foty? To musiałbym zrobić 3TB zdjęć, żeby wybrać 3, które mogłyby być opublikowane ;) Gniotów wolę nie wstawiać :P
Nie marudź tylko pokaż fotki :P Nie wszyscy byli a z chęcią by zobaczyli. ;) Raz raz!! :P
Nie marudź tylko pokaż fotki :P Nie wszyscy byli a z chęcią by zobaczyli. ;) Raz raz!! :P
Oke, oke... Jak wrócę do domu to zapodam kilka ;)
No właśnie!
A są tacy co mieszkają 400 metrów od stadionu a na imprezkę nie dotarli ;)
(na koncertach to styknie otworzyć okno i już można sie delektowac...)