Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Znowu Ania
anaisoko8
27-05-2009, 20:50
Witam. Udało mi się namówić Anię na kilka zdjęć. Pokazuję jedno, nic szczególnego, takie eksperymentalne domowe pstryknięcie:)
Co sądzicie??
Aha, chciałem wkleić zdjęcie do poprzedniego wątku z jednoczesną zmianą tytułu, jednak jakoś nie potrafię tytułu zmienić:( jeżeli się da, to proszę o wytłumaczenie mi tego, na pewno się przyda mi na przyszłość.
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img504.imageshack.us/my.php?image=dsc20981maly.jpg)
Dj_Direct
27-05-2009, 20:51
ladne oczy. Czemu ona taka zakwefiona? Inna religia czy co?
deejay3x
27-05-2009, 21:04
Swietne moim skromnym nie liczacym sie zdaniem, przyciaga wzrok ma klimat
blondyn3k
27-05-2009, 21:54
super obróbka :)
Leatherface
27-05-2009, 22:06
pierwsza myśl: OMG!
więcej takich eksperymentów :) oczy boskie
edit, jednak nie do konca - troszke za bardzo wali bielą ;) ale i tak +
missbizarre
27-05-2009, 22:34
z obróbką oczu przegiąłeś na maxa!!! zupełnie się nie zgadzam z poprzednikami, a mogło być fajne...
anaisoko8
27-05-2009, 23:05
ladne oczy. Czemu ona taka zakwafiona ?? Inna religia czy co ??
Religia chrześcijańska ale jak eksperyment to eksperyment:),
z obróbką oczu przegiąłeś na maxa!!! zupełnie się nie zgadzam z poprzednikami, a mogło być fajne...
Czemu??Jedynie lekko rozjaśnione i wybielone białka i nic więcej:)
Dzięki za komentarze i czekam na więcej.
Przepiękna praca w cudownych kolorach z przepięknymi oczami modelki :)
Bartek Witek
28-05-2009, 00:07
Dobre. Nawet bardzo dobre.
Jednak namówiłeś panią pijącą winko na kolejne zdjęcie... Ach te oczy :D:D
Pozdrawiam.
miodzio... bardzo sie spodobalo
jakie szkło ?
Z oczu wylewa się biała farba na powieki - za duży kontrast z kącikami oczu też - niestarannie i to widać. Być może ustawienia monitora (sam monitor?) nie pozwalają ci tego dostrzec, zobacz może u kogoś innego. Poza tym - bardzo ładnie choć prosto. No może jeszcze ta biała bluzeczka.... nie - tu by trzeba było wykończyć pomysł pasującym ubraniem, brakiem itp.
Pierwsze moje wrażenie - co za oczy! Piękne, cudownie wyraźne tęczówki! ale zaraz spojrzałem obok? i co widzę? nie do końca dokładnie nałożoną maskę w PS i wlaną w nią białą farbę. Szkoda bo wg mnie całkowicie psuje to zdjęcie.
anaisoko8
28-05-2009, 09:02
miodzio... bardzo sie spodobalo
jakie szkło ?
Dzięki bardzo, a szkło to N50 1.4D :)
Z oczu wylewa się biała farba na powieki - za duży kontrast z kącikami oczu też - niestarannie i to widać. Być może ustawienia monitora (sam monitor?) nie pozwalają ci tego dostrzec, zobacz może u kogoś innego. Poza tym - bardzo ładnie choć prosto. No może jeszcze ta biała bluzeczka.... nie - tu by trzeba było wykończyć pomysł pasującym ubraniem, brakiem itp.
Mistrzem PSa nie jestem, tak, że wybaczcie, rzeczywiście jakoś niestarannie to wyszło, teraz to widzę.
Co do bluzeczki też mi się to nie podoba i drażni, ale to miał być eksperyment i tylko na tyle udało mi się Anię namówić, bez przebierania, rozbierania, itp.:)
A pokazałem to zdjęcie, bo mimo, jak się okazuje kilku niedociągnięć i wad, urzekł mnie "klimat", jakoś fajnie się na to patrzy:).
Dzięki za komentarze.
No w końcu ktoś z Rybnika się wystawił. Bardzo dobra praca!!
Pozdrawiam.
Za przedmówcami, fotka klimatyczna, źrenice cudne ale białka bee :)
Zamiast białym pędzlem lub "laniem farby na warstwe" spróbowałbym dodge'em rozjaśnić ;)
Michal C.
28-05-2009, 13:48
Znowu wrocilem do tej foty, jest extra.
pastrana
28-05-2009, 15:36
Gdzies chyba podobne widziałem:P
Gdzies chyba podobne widziałem:P
Przypadek.
anaisoko8
28-05-2009, 16:14
gdzies chyba podobne widziałem:p
Hehe może podobne ale jednak inne:) ,a co najważniejsze to moje nie może się równać z tamtym wykonaniem:)
ujęcie świetne , bardzo mi się podoba , przykuwający wzrok za to ogromny plus a post processing można poprawić i będzie miodzio :)