Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] U stóp Trzech Króli
Witam,
wygrzebałem z szuflady zdjęcie z Pienin. Przypadło mi do gustu mimo mz lekko nietrafionego dołu. Cóż teraz inaczej bym to zrobił ale lubie to światełko:)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/05/1862963-1.jpg
źródło (http://plfoto.com/zdjecia_new2/1862963.jpg)
alfapasje
27-05-2009, 20:43
kompozycyjnie nienagannie :) Nie taki cukierek jak tu wpadają, ale dla mnie jest dobrze :)
Podoba mi się to zdjęcie, nawet bardzo. Pewnie za chwilę ktoś wyskoczy z kolorami, a raczej z ich brakiem, a mi właśnie podoba się to zdjęcie w takim wykonaniu. Dzięki tej mgiełce i stonowanym kolorze gór i lasków kolory reszty się bronią. :)
Marcin T
27-05-2009, 22:24
Podoba mi się to zdjęcie, nawet bardzo. Pewnie za chwilę ktoś wyskoczy z kolorami, a raczej z ich brakiem, a mi właśnie podoba się to zdjęcie w takim wykonaniu. Dzięki tej mgiełce i stonowanym kolorze gór i lasków kolory reszty się bronią. :)
Jak na tą porę dnia to kolory moim zdaniem są w zupełnym porządku.
Może ciutkę ocieplić i zapodać to w ramce, dzięki której fotografie zawsze zyskują :)
Jak na tą porę dnia to kolory moim zdaniem są w zupełnym porządku.
Może ciutkę ocieplić i zapodać to w ramce, dzięki której fotografie zawsze zyskują :)
hehe z tą ramką różnie ludzie prawią:) Nie umiem dobrać ramki do zdjęcia. zwykle dawałem 1px białej ale jakoś tu mnie się nie widzi. Tak zupełnie btw i off topowo nie jesteś czasami modelarzem? Kojarzę coś z dawnego forum Martela podobne nazwisko i avatar a jeśli dobrze kojarzę to Ty byłeś założycielem :)
Podzielam zdanie.
Natomiast - pewien jesteś, że taki miał być tytuł? "Trzech Króli"?
Marcin T
27-05-2009, 23:30
Zapewne chodziło o trzy korony ;)
Proac150
27-05-2009, 23:37
Chciałem pomarudzić, ale bardzo przyjemnie się ogląda, więc .... popatrzę sobie.
Tak tak oczywiście Trzy Korony ale to taka moja przenośnia:) Gdzie korona tam i król ;)