Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Lot o poranku
Zdjęcia nie przyciemniałem aby oddać atmosferę poranka. Nie wiem czy mi się to udało?
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/05/_dsn7264_800-1.jpg
źródło (http://marcin.dobry.pl/zdjecia/_dsn7264_800.jpg)
dla mnie jest super:) czuć tą atmosferę
Polsar74
27-05-2009, 10:02
dla mnie jest super:) czuć tą atmosferę
"Tę" atmosferę - się pisze i mówi :-)
I ... faktycznie - jest odczuwalna !
przeczytaj 600 stron postępowania cywilnego. zobaczymy, czy będziesz taki słownikowy :D
ale dzięki za zwrócenie uwagi. przyda się na przyszłość
"Tę" atmosferę - się pisze i mówi :-)
Nieprawda! Norma użytkowa już od dawna dopuszcza formę biernikową "tą". Wprawdzie dla języka swobodnego, ale chyba nie jesteśmy na forum polonistów ;) i możemy języka swobodnego używać. Całkiem niedawno kapował na "ten" temat Miodek.
A niezależnie czy tę czy tą - atmosferę odebrałem, sugestywna i fajna fotka, gratuluję.
Hihi - Polacy nie gęsi i swój język mają :)
Polsar74
27-05-2009, 10:52
przeczytaj 600 stron postępowania cywilnego. zobaczymy, czy będziesz taki słownikowy :D
nie...nie bedę Ci przeszkadzał :-)
czytaj sobie spokojnie
Bardzo ładny strzał,..Ptaki w silnym punkcie wlatują w kadr, są w ciekawej i zróżnicowanej fazie ruchu,..pewnie umówiły się z Tobą,..a ręka ani drgnęła...Co za fart!..
Bardzo ładny strzał,..Ptaki w silnym punkcie wlatują w kadr, są w ciekawej i zróżnicowanej fazie ruchu,..pewnie umówiły się z Tobą,..a ręka ani drgnęła...Co za fart!..
Zgadzam się :) .
To była seria strzałów :)
W takim razie udało się popełnić ciekawe zdjęcie... :);)
T_P_
malasana
27-05-2009, 12:41
Swietne, brawo! Jak obraz...
dawidlawecki
27-05-2009, 12:43
świetne, bardzo się podoba ;)
Kapitalne zdjęcie.
Gratulacje
Za Mamoniem ;) świetna fota.
wojtek6308
27-05-2009, 14:30
Dobre zdjęcie i czuć atmosferę poranka :)
.... ładny kadr, ptaszyska mają gdzie polecieć.
Proac150
27-05-2009, 16:02
Długo i z przyjemnością można patrzeć na takie fotki
Miło było poczytać! :) Ale dziegciu dodał mi kolega, zapalony fotoamator. Skrytykował jasne obwódki na gęsiach, choć to zdjęcie pod słońce. Co Wy na to?
Piękny obrazek i tak mnie zafrapował, że te obwódki................- zobaczyłam je dopiero po przeczytaniu Twojego posta.
Gratuluję:-D strzału
jak to zwykle w takich przypadkach się czyni - i dobrze ze tak bo widac że miałeś z czego wybrac, fajna fotka :-D
Tomasz121
29-05-2009, 09:13
piękny klimat