Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Motylek "na ostro"
To już makro, chyba.. tylko zastane, ździebło z cienia wyciągane ;)
Ciekaw jestem czy się podoba
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img198.imageshack.us/img198/6010/motylek111.jpg)
.
arachiusz
26-05-2009, 16:32
ładne i delikatne , może kard troszkę by lepszy się zdał
Ta rozmazana lodyga tak mnie zmyliła, stąd taki kadr
.
a mi się kadr podoba - może dlatego, że niecodzienny:)
borregaard
26-05-2009, 18:08
Sympatycznie,a kadr....jak kadr,czasami i taki się trafi.Ja tylko zmiękczyłbym bardziej co bardziej intensywne plamy,np.w PD.
mnie się kadr nie podoba, reszta ok
dziubart
26-05-2009, 21:54
fajne, niby centralnie ale mi się podoba.
fajne, niby centralnie ale mi się podoba.
Wydaje mi się, że własnie kadr się nie podoba, bo nie jest centralnie, a nie chciało mi się tej łodygi rozmazanej stemplować więc skadrowałem tak, a nie inaczej, żeby moja harmonia kadru ;) była zachowana
Cóż, nie łatwo wszystkich zadowolić - wymagające audytorium :mrgreen:
.
mnie się nie podoba bo jest zbyt obszerny,
biorąc pod uwagę ujęcie to mógłby być też bardziej panoramiczny,
i nieco obrócony by skrzydła były w poziomie
i wtedy centralny jak najbardziej, no ale to takie moje widzimisie ;)
arturborzecki
27-05-2009, 09:56
Nikuś zaszalałeś ;) super wyszło, mi się kadr podoba, można by występlować tą gałązke ale jest OK
Nikuś zaszalałeś ;) super wyszło, mi się kadr podoba, można by występlować tą gałązke ale jest OK
Jedyny, który mnie zrozumiał... ta gałązka jest "kostką niezgódki" ;)
Się wkurze, to pójde tam i zrobie od nowa zdjęcie. W tle zieloną kartkę dam i będzie git
.
Się wkurze, to pójde tam i zrobie od nowa zdjęcie. W tle zieloną kartkę dam i będzie git
szybko się uczysz... ;)
a co do zastanego świała, to raczej normalne jest, przy tak dużym obiekcie i dość małej skali odwzorowania :)
Bardzo ładne.Też miałbym dylemat jak ciąć , ale zaryzykowałbym cięcie z lewej , żeby ocalić tą łodygę.
Mi się podoba. Gość ma fajny wyraz "twarzy" :mrgreen:
Fajne, proste i ciekawe. Jestam na tak. Może jeżeli kadr byłby ciut mniej centralnie to mogłoby być lepiej, ale nigdy nie wiadomo. Takie moje zdanie. Pozdrawiam