Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W smutku...
http://fc03.deviantart.com/fs45/f/2009/145/0/3/03fb7120d41b50f45a6bfad0c1472aba.jpg
dawidlawecki
25-05-2009, 23:41
WOW, rewelacja, bardzo się podoba ;)
Świetne :D
Kolor, kadr, chwila, całość na wielkie TAK :D
PabloF1fan
25-05-2009, 23:43
super rewelacja
gratuluje
Ładnie , ładnie ....
Półka wyżej za to zdjęcie.
Nikonozaur
25-05-2009, 23:54
Pięknota. Smutny słonik...
Pieknie, tytul idealny. Kultem mam pytanko-jakiego programu uzywasz. Na dniach chce kupic i zastanawiam sie co. Sorki za OT, ale musze popytac, kto, co poleca.
Z gory dzieki.
Pieknie, tytul idealny. Kultem mam pytanko-jakiego programu uzywasz. Na dniach chce kupic i zastanawiam sie co. Sorki za OT, ale musze popytac, kto, co poleca.
Z gory dzieki.
Głównie używam CS4, CS3 też jest ok ale CS4 ma kilka udogodnień, których brakuje mi w CS3 i cholera mnie bierze gdy coś robię w nim na lapku partnerki. Więc jeśli fundusze pozwalają to ja polecam właśnie CS4.
BTW cieszę się, że zdjęcie się podoba.
Megazordon
26-05-2009, 00:46
Świetne zdjęcie. Jak zazwyczaj nie przepadam za tego typu formą przekazu, tutaj jestem jak najbardziej na tak. Jest coś w tym zdjęciu...
Dzieki Kulten, niestety, fundusze nie pozwalaja;-) Mysle o CAPTURE NX 2.
To lepiej pomyśl o darmowym Gimpie :) .
Proac150
26-05-2009, 01:22
Fajny smutny dinozaur, fota swój klimat ma, więc bardzo dobrze
Mowisz, ze jest az tak kiepski?
Jak Kulten walnie fotke to nie ma ***** we wsi:mrgreen:
To lepiej pomyśl o darmowym Gimpie :) .
Kulten przesadziłeś :mrgreen::mrgreen::mrgreen: kupa ludzi miedzy innymi ja pracuje na Nikon Capture NX 2, jest to naprawde fajny program :-D
wracajac do fotki - jak zwykle bdb :-D
Marcin T
26-05-2009, 09:38
Złego słowa o NX2 nie powiem.
O fotce też bo jest bombowa. Niesamowite masz tam klimaty, spokój i cisza.
malasana
26-05-2009, 09:44
Zdjecie bardzo dobre, faktycznie smutne :)
P.S. Polecam szczerze wszystkim Gimpa - najlepiej uruchomionego pod Ubuntu Linux :D
Proac150
26-05-2009, 09:48
NX2 jest ok, zdjęcie komentarz jak wyżej
..... zdjęcie mi się bardzo podoba, .....a NX2 + PSE, to jak dla mnie duet idealny.
Kulten przesadziłeś :mrgreen::mrgreen::mrgreen: kupa ludzi miedzy innymi ja pracuje na Nikon Capture NX 2, jest to naprawde fajny program :-D
Bodajże w Digital Camera NX2 otrzymał najwyższą możliwą notę :) . Ale nie jest darmowy i pomyślałem, że koledze podsunę myśl o Gimpie, który również zbiera bardzo wysokie noty.
Bodajże w Digital Camera NX2 otrzymał najwyższą możliwą notę :) . Ale nie jest darmowy i pomyślałem, że koledze podsunę myśl o Gimpie, który również zbiera bardzo wysokie noty.
no tak - pieniadze graja tutaj niewatpliwie rolę :-D
Michal C.
26-05-2009, 11:49
Przefajna fota.... pozazdroscic ... Gratulacje
Nieskazitelnie doracowane zdjęcie.
Ale na ścianie musi wisieć pomiędzy innymi wesołymi, wtedy efekt będzie jeszcze lepszy :)
Polsar74
26-05-2009, 12:19
fantastyczne miejscówki Ci się trafiają a Ty potrafisz to dobrze wykorzystać - wielkie gratulacje.
Przypomina mi wielkiego słonia z zanurzoną w wodzie trąbą :)))) Mroczne.
borregaard
26-05-2009, 18:16
Też uważam ,że jest bardziej mroczne niż smutne,tak czy siak....bombowe..! :-D
wojtek6308
26-05-2009, 18:21
Bardzo dobre jest :) klasa
Trafiłeś kadrem w atmosferę, albo atmosferą w kadr.
Fajnie światło gra na skale. B.dobra tonacja.
irek6311
26-05-2009, 21:18
Extra fotka :D
miejscówki masz Super ;)
gadzeciarz
26-05-2009, 21:24
Bardzo fajna fotografia. Podoba się!
Monumentalny słonik. Fajna fota.
Leatherface
26-05-2009, 21:45
super
Jeśli można się dopisać, że się podoba, to się dopisuję.
Podoba mnie się bardzo :)
.
Sorki Kulten za zaśmiecanie Twojego wątku, ale uznałem, że tu dowiem sie najwięcej. Zdecyduję się na CAPTURE NX 2, PS który polecasz jest trochę za drogi. Tak czy inaczej dziękuję wszystkim za podpowiedzi.
Sorki Kulten za zaśmiecanie Twojego wątku, ale uznałem, że tu dowiem sie najwięcej. Zdecyduję się na CAPTURE NX 2, PS który polecasz jest trochę za drogi. Tak czy inaczej dziękuję wszystkim za podpowiedzi.
Spoko, jeśli tylko w czymś mogłem pomóc tym mocniej mnie to cieszy.
A ja bym powiedziała, że to łabądek z głową w wodzie, nawet pióra widać (fajna faktura skał-widoczna) ;) Serio, kolejna Twoja praca, która przypadła mi do gustu.
Powiem jedno. Kolega Kulten jest już rozpoznawalny poprzez swoje prace. Też bym tak chciał...
Też uważam ,że jest bardziej mroczne niż smutne,tak czy siak....bombowe..! :-D
Podpisuję się pod tą wypowiedzią:)
Dzieki Kulten, niestety, fundusze nie pozwalaja;-) Mysle o CAPTURE NX 2.
A dlaczego nie PS Elements? Siódma edycja kosztuje 250zł a brakuje jej tylko wsadowego przetwarzania plików. Wszystkie potrzebne narzędzia i warstwy są.