Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Co to jest??
dominikmiz
25-05-2009, 21:09
Siedziałem na bogatkach a przyleciał taki ptak co to jest powie ktoś??:D
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img29.imageshack.us/my.php?image=zolnadominik.jpg)
dominikmiz
25-05-2009, 21:19
Tak myślałem że to żołna!!dzięki
To się nazywa mieć szczęście :-D
Fajna żołna, ale przydałoby się przedmuchać matrycę, bo widzę tu z 4-5 dużych paprochów. :-P
Ja bym go przesunął bardziej do lewej bo jest trochę centralnie.
Spotkania zazdroszcze chociaż nie jestem aż takim maniakiem pierza:)
Piękne zdjęcie zrobiłeś:D
jurek1906
26-05-2009, 17:19
Piękna żołna , ale kadr można zmienić ;)
Kurna ludzie to maja szczescie... czekal na jakies sratki-bogatki, a tu siadl taki rarytasik. Zazdroszcze :)
A gdyby czekał na żołnę z pewnością przysiadłyby "sratki-bogatki" :mrgreen: Ehhh, pójdę w trzciny i zaczaję się na pliszkę siwą to na pewno sfocę wąsatkę :mrgreen: No i niech mi ktoś teraz zprzeczy, że fotografią przyrody rządzi sie prawo Murphy’ego??? :-D
Gratuluje gatunku.chciałbym żeby i mnie niespodziewanie pokazała się żołna.
Pozdrawiam
A gdyby czekał na żołnę z pewnością przysiadłyby "sratki-bogatki" :mrgreen:
To jest pewne jak Amen w pacierzu :)
Ehhh, pójdę w trzciny i zaczaję się na pliszkę siwą to na pewno sfocę wąsatkę :mrgreen:
hehehe... ja mialem taki numer, ze czailem sie na perkoza, a wlazlem na wasatki :D Na dodatek dwa samce byly tak zajete panienka, ze totalnie nie zwracaly na mnie uwagi, ale... po jakis trzech (byle jakich) zdjeciach wyczerpala mi sie bateria w aparacie - zarabiscie :mrgreen:
dominikmiz
26-05-2009, 20:00
Nie no żart nie czekałem na bogatki lecz na mazurki..:D a Żołny latały w pobliżu i wiedziałem ze to żołny latają ale nie sądziłem że takiemu laikowi siądzie taki ptak:D
Nie no żart nie czekałem na bogatki lecz na mazurki..:D
Jeszcze lepiej... mazurki-dupurki :mrgreen:
Na dodatek dwa samce byly tak zajete panienka, ze totalnie nie zwracaly na mnie uwagi, ale... po jakis trzech (byle jakich) zdjeciach wyczerpala mi sie bateria w aparacie - zarabiscie :mrgreen:
Jeśli coś ma się nie udać to z pewnością się nie uda! :mrgreen:
jajacek44
27-05-2009, 12:53
A gdyby czekał na żołnę z pewnością przysiadłyby "sratki-bogatki" :mrgreen: Ehhh, pójdę w trzciny i zaczaję się na pliszkę siwą to na pewno sfocę wąsatkę :mrgreen: No i niech mi ktoś teraz zprzeczy, że fotografią przyrody rządzi sie prawo Murphy’ego??? :-D
...a nie mówiłem :mrgreen:
... brawo Dominik - dobra robota ...:-D