Zobacz pełną wersję : Sesja w miejscu publicznym, w sklepie
Witam
Dzisiaj przyszedł mi do głowy pomysł zrobienia sesji zdjęciowej w M1 na ławce; dwie modelki jedna stylizowana na renesans - suknia itd raczej sie rzuca w oczy, a druga normalnie ubrana, beda sobie siedzieć i dziwić sobie. A chodzi mi mianowicie o to czy musze mieć zgodę kogoś np: z ochrony żeby wejść na "główny hol" M1 i postawić na ławce modelki i zrobić im sesje z lekką lampa z boku? Co muszę zrobić, mogą mi co zrobic :) i czy nie będzie problemów?
Pozdrawiam
Marek Urbanowski
23-05-2009, 20:09
Witam
Dzisiaj przyszedł mi do głowy pomysł zrobienia sesji zdjęciowej w M1 na ławce; dwie modelki jedna stylizowana na renesans - suknia itd raczej sie rzuca w oczy, a druga normalnie ubrana, beda sobie siedzieć i dziwić sobie. A chodzi mi mianowicie o to czy musze mieć zgodę kogoś np: z ochrony żeby wejść na "główny hol" M1 i postawić na ławce modelki i zrobić im sesje z lekką lampa z boku? Co muszę zrobić, mogą mi co zrobic :) i czy nie będzie problemów?
Pozdrawiam
Zdecydowanie powinieneś zapytać o zgodę. W przeciwnym razie istnieje duże prawdopodobieństwo, że ochrona Cię wyprosi. Najlepiej zadzwonić do sekretariatu i dowiedzieć się z kim to załatwiać. Pozdrawiam:)
krzysztof jot
23-05-2009, 23:00
musisz miec zgode administracji obiektu. Na pismie i dopilnować aby o tej decyzji był poinformowany monitoring i szef ochrony - inaczej mowy nie ma. Spacyfikują Cie gdzieś tak w 25 sekundzie :)
wszelkiego rodzaju markety to teren prywatny wiec choćbyś sie zes...ł to bez zgody drugiego zdjęcia zrobić nie zdążysz ;)
beda sobie siedzieć i dziwić sobie
Co to znaczy?
nie wazne
Nie olewaj mnie grzecznie zapytałem.
po prostu to jest nie wazne w tej sprawie, w tym o co pytalem, pozdrawiam
para_wodna
09-06-2009, 00:23
zdecydowanie nalezy zapytac o zgode. to nie jest kwestia dobrego wychowania, czy manier, to po prostu koniecznosc jesli nie chcesz zostac brutalnie wyprowadzony z miejsca zdarzenia, albo postraszony policja ;)
wiem, co mowie, bo robiac kiedys zdjecia w secondhandzie wlasnie policja mnie straszono :D
po prostu to jest nie wazne w tej sprawie, w tym o co pytalem, pozdrawiam
są równi i równiejsi Tobie należy się z urzędu udzielanie odpowiedzi, ale samemu to odpowiadasz dopiero jak Ci zapłacą co?
Leatherface
10-06-2009, 10:08
Co to znaczy?
Zobaczysz na zdjęciach (albo i nie ;) )