teo
23-05-2009, 15:22
Witam!
Czy ktoś z Was zna tę organizację?
http://www.interphoto.org/index.html
W sieci praktycznie nic nie mogłem wygooglować na ich temat,
więc nie wiem, czy warto płacić te 75$... Mam silne wrażenie,
że to jakiś fake i ktoś tu szuka baranów, żeby na nich zarobić.
Podejrzane jest to, że gdy w google wrzucę adres to wyskakuje do
tej strony opis "INTERPHOTO / International Association of Fashion
Photographers" - fashion to jednak coś innego niż journalism,
a niby organizacja istnieje od 1984 roku... Podejrzana sprawa.
Dzięki za wszelkie info.
Teo
Czy ktoś z Was zna tę organizację?
http://www.interphoto.org/index.html
W sieci praktycznie nic nie mogłem wygooglować na ich temat,
więc nie wiem, czy warto płacić te 75$... Mam silne wrażenie,
że to jakiś fake i ktoś tu szuka baranów, żeby na nich zarobić.
Podejrzane jest to, że gdy w google wrzucę adres to wyskakuje do
tej strony opis "INTERPHOTO / International Association of Fashion
Photographers" - fashion to jednak coś innego niż journalism,
a niby organizacja istnieje od 1984 roku... Podejrzana sprawa.
Dzięki za wszelkie info.
Teo