Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : INTERPHOTO - czy ktoś zna?

teo
23-05-2009, 15:22
Witam!

Czy ktoś z Was zna tę organizację?

http://www.interphoto.org/index.html

W sieci praktycznie nic nie mogłem wygooglować na ich temat,
więc nie wiem, czy warto płacić te 75$... Mam silne wrażenie,
że to jakiś fake i ktoś tu szuka baranów, żeby na nich zarobić.
Podejrzane jest to, że gdy w google wrzucę adres to wyskakuje do
tej strony opis "INTERPHOTO / International Association of Fashion
Photographers" - fashion to jednak coś innego niż journalism,
a niby organizacja istnieje od 1984 roku... Podejrzana sprawa.

Dzięki za wszelkie info.

Teo

fIlek
23-05-2009, 15:27
Podpytałem u siebie w agencji o co kaman - wygląda na to, że przynajmniej z jedną z firm, o której piszą, że współpracują, nie mają nic wspólnego poza tym, że korzystają z ich RSSów.

teo
24-05-2009, 13:42
Zapytałem też na Canon Digital Forum i jeden z użytkowników przyznał się do 5letniej udanej współpracy z Interphoto. Na pytanie o więcej informacji taką oto dostałem odpowiedź:
"I actually joined them when I was living in London and they hooked me up with Katz / Rapho. How many assignments is difficult to say but they really gave me a boost. I have no idea why there is so little about them except they were actually under the umbrella of GAMMA which I'm pretty certain doesn't exist anymore. Hope that helps."

fIlek
24-05-2009, 13:59
Zapytałem też na Canon Digital Forum i jeden z użytkowników przyznał się do 5letniej udanej współpracy z Interphoto. Na pytanie o więcej informacji taką oto dostałem odpowiedź:
"I actually joined them when I was living in London and they hooked me up with Katz / Rapho. How many assignments is difficult to say but they really gave me a boost. I have no idea why there is so little about them except they were actually under the umbrella of GAMMA which I'm pretty certain doesn't exist anymore. Hope that helps."

Wiesz, to w sumie nawet nie organizacja, a tablica ogłoszeń. Czy warto, to już sam musisz ocenić. Ja bym się w to nie pchał.