Rozmawiałem z kilkoma osobami co do preferencji i miejsc na plener. Inni pytają mnie o termin. Zakładam więc ankietę i się nieco rozpiszę. Miejsce. Chcecie zmiany miejscówek, co jest dla mnie problemem. Inni organizatorzy (większość) zakotwicza się w jednym miejscu. Ja zmieniam, bo tak chcecie, a staram się słuchać, byście byli zadowoleni. Gdzie tym razem? Tam gdzie rok temu, Luboradza - nie, znowu odczekamy parę lat, bo miejsce jest super. Ciechocinek - byliśmy tam ostatnio w 2020. 3 lata odstęp - dla mnie OK. Może nad morze? W rozmowach indywidualnych było poparcie dla tego pomysłu. W Łebie byliśmy w roku .. 2014! Jak ten ładny pensjonat będzie miał nocegi w danym terminie to tam wrócimy. Jak nie Łeba to Rowy albo inna mała dziura - Darłowo, Dąbki (nie Sopot, nie Kołobrzeg itd). Bory Tucholskie, Wymysłowo - Paradizo, tam byliśmy w 2016. No i w 2017 byliśmy w Górznie - Dworek Wapionka. W ankiecie daje najwyżej opcje preferowane. BARDZO proszę by GŁOSOWAŁY OSOBY MOCNO ZAINTERESOWANE PRZYJAZDEM. Możecie zagłosować na kilka pozycji, zgosić swoją, dodam pozycje do ankiety.
Wynik głosowania jest dla mnie ważny, ale pytania zadaje też w innym miejscu i sumuje sobie odpowiedzi. No i jeżeli dostępność miejscówki w danym terminie odpadnie to ... Po prostu - to co tu wyjdzie z ankiety nie będzie wiążące. Do połowy marca (2 tygodnie) podam miejsce, termin, cenę.
Nie chcę robić pleneru w lipcu. W maju są matury, w czerwcu egzaminy zawodowe. Będąc nauczycielem będę na 100% wyznaczony do kilku komisji maturalnych i kilku zawodowych. Możliwe są tylko trzy terminy pleneru, ale nad nimi nie głosujemy, z paru powodów. Pierwszy z nich to 25-28 maja, drugi tydzień później, 1-4 czerwca i ostatni to koniec roku szkolnego 22-26 czerwca. jak dyrektorka rozdzieli nauczycieli po komisjach to może pojawi się nowy termin, ale .. to będzie za późno na zmiany, noclegi trzeba wcześniej rezerwować.
Aha - wydrukowałem sobie albumy z plenerów w saal-digital. Zbiorowy, zdjęcia bardzo wielu z nas. Jeden album - zdjęcia na całą stronę i siłą rzeczy jest ich mniej, ale to i tak około 70 stron - zdjęć! drugi album tańszy, ma ponad 50 stron, po kilka zdjęć na stronie i na jego końcu kilka stron ze zdjęciami backstage, w sumie około 250 zdjęć! Mogę dać ten projekt ale tyko i wyłącznie UCZESTNIKOM moich plenerów. Zamówicie sobie, zapłacicie, wysyłka na Wasz adres.
Szukaj
Skontaktuj się z nami