|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | FAQ/Regulamin | Lista użytkowników | Kalendarz | Oznacz fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia Tematu | Wygląd |
|
|
#21 |
|
Oszczędny w słowach
Miasto: ŚloNsk_Rybnik/Żory
|
Mam od 1,5 m-ca e72 (przesiadka z SE k800i). Bateria trzyma dość długo: 4-5 dni przy regularnym korzystaniu z neta. Zaliczone narazie 2 mega zwisy, jedna denerwująca rzecz się pojawia: czasem nie da się rozłączyć rozmówcy/zakończyć połączenia - telefon nie reaguje na odpowiedni klawisz. Pisanie smsów - da się to robić w miarę szybko, jednak w ciągłym kontakcie wzrokowym z ekranem - nie da rady "na wyczucie" jak na tradycyjnej klawiaturze.
Czasem się też przyciśnie nie to co trzeba. System działa szybko. Kontrola szumu jest ok. z GPS nie ma problemu (choc b.mało korzystalem)
|
|
|
#22 |
|
Rozmowny
Miasto: Bielsko-Biała
|
używam poprzedniczki: e71 od około roku,
GPS na zimno dość długo łapie fixa, jak złapie nie ma problemu - jest to zupełnie nie zależne od zasięgu GSM/3G/WIFI itd. Bateria mnie wytrzymuje do 3 dni po roku. Pisanie dla mnie jest b.wygodne ale ja od dawna urywam telefonów z 'qwerty'. w e71 jeżeli już szukać wad - to dla mnie to, że zimny start GPSa potrafi zając kilka minut. Nie wiem jak tam jest z e72, ale o ile nic nie zepsuli a choćby cokolwiek jeszcze poprawili to będzie świetnie. Pozdrawiam, Tomek
|
|
|
|
#23 | |
|
Oszczędny w słowach
Miasto: Kraków
|
Cytat:
da się tam zostawić włączony jedynie wbudowany gps...ja tam miałem defaultowo zaznaczone wszystko oprócz bluetooth gps (co jest jakby logiczne, bo miał używać wbudowanego), niemniej jednak w podanym przeze mnie już miejscu nawigacja nie działała. Natomiast nie wiem czy włączenie jedynie wbudowanego gps rozwiązuje problem braku nawigacji, moim zdaniem nie (sprawdzę jak będę w najbliższym czasie na jakimś zadoopiu), więc i tak zostawiam w aucie pozycjoner zewnętrzny, który nie ma problemu ze znalezieniem się w czasie i przestrzeni |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Gaduła
Miasto: ROW
|
Biorę pod uwagę trzy modele Nokii, niestety żadna nie jest pozbawiona wad :
E71 - biorę jeśli mnie ktoś przekona, że nie jest prawdą słaba wersja oprogramowania i wynikające z tego problemy, wieszanie się aparatu etc. Poza tym telefon sprawdzony i wychwalony, solidnie zbudowany. E52 - gubienie sygnału GSM podczas rozmów, antena po przeróbkach umieszczona w dolnej cz.telefonu. Ktoś w necie już pisał o padłym systemie. E72 - brak w ofercie ERY, dopiero od czerwca. Poprawiona E71 - nowsze oprogramowanie, szybszy procesor, aparat 5Mp, kompas latarka :] Rozwiązanie z antentą jak w E52 więc obawiam się problemów z zasięgiem (proszę użytkowników o wyprowadzenie mnie z błędu). Który wybrać Waszym zdaniem ?? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Gaduła
Miasto: Essex, UK
|
mam e63, jak tam cholera domyslnie wylaczyc predictive text? uzywam czesto chata na skype i za kazdym razem jak go odpalam to sie wlacza ponownie
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Gaduła
Miasto: Mińsk Mazowiecki
|
Cytat:
|
|
|
|
#28 | |
|
Moderator
Miasto: Wrocław/Sobótka
|
Cytat:
Bateria jest wreszcie super, mnie trzyma około 5 dni. Naprawdę polubiłem ten telefon. Są w tym telefonie bajery których nigdy w telefonie nie miałem, a tu mam i używam -WiFi -poczta elektroniczna -nawigacja
|
|
|
|
|
#29 |
|
Gaduła
Miasto: Rzeszów
|
E52 śmiało mogę polecić, nie zauważyłem w/w wad. O pozostałych się nie wypowiem bo nie miałem. W domu mam jeszcze służbowe E51 i E66 - oba z czystym sumieniem polecam. E66 tłukę już 1,5 roku i nie miałem z nim żadnego problemu, żadnego zawieszenia itp.
|
|
|
#30 |
|
Rozmowny
Miasto: Manchester
|
E72 mam od miesiaca,fajny telefon.
|